Τα ταξίσια με την Nature Discovery στην Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ο πιο αγαπημένος μας προορισμός με τον οποίον έχουμε μία 35 χρονών σχέση. Η χώρα προσφέρει ο τι ονειρευόμαστε.

Από θάλασσα, σε πεδιάδες, σε ακτές, σε βουνά και ηφαίστεια. Οι πιο ωραίες τοποθεσίες της Ευρώπης μας ξεναγούν σε αρχαίους τόπους και σε μία μοναδική φύση.

Η Ελλάδα για εμάς δεν είναι άπλα ένα ρομαντικό όνειρο ενός παράδεισου. Γνωρίζουμε τα προβλήματα της.
Γιαυτό το ταξιδιωτικό μας πρόγραμμα περιέχει και περιοχές που δεν προβάλλονται. Θέλουμε με τους πελάτες μας να στηρίξουμε τον κόσμο που ζει στην Ελλάδα και γιαυτό ήμαστε και δραστήριοι υπέρ των περιοχών.
Δεν είναι μόνο που ερχόμαστε σαν "ξένοι", θέλουμε να βελτιωθούν και οι καταστάσεις επί τόπου. Δεν είμαστε αδιάφοροι και να απολαύσουμε τον ήλιο και την θάλασσα.

Γιαυτό τα περισσότερα πακέτα περιέχουν και την πεζοπορία. Έτσι είμαστε πιο κοντά στην φύση και στους ανθρώπους.

Δεν θέλουμε τον μαζικό τουρισμό που λίγοι κερδίζουν και ο απλός Έλληνας δεν βλέπει € στην τσέπη του.

Δεν μένουμε σε υπερβολικά "κάστρα τουρισμού". Θέλουμε μικρά ξενοδοχεία και πανσιόν. Οι πελάτες/ξένοι μας θέλουν ΕΛΛΑΔΑ και όχι κανένα ξενοδοχείο τύπου "All INCLUSIVE".

Με εκτίμηση
Τωβίας Σώρρος

Υ.Γ. Τα περισσότερα πακέτα είναι στα γερμανικά ή αγγλικά.
Αν θέλετε να πάτε μαζί μας ή μόνοι σας σε έναν από τους
προορισμούς, στείλτε μας e-mail και θα σας δώσουμε τις
συμβουλές μας!

Η πολύπλευρη Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα. Είναι πολύπλευρη. Η Ελλάδα έχει μία μεγάλη ποικίλα τοπίων. Υπάρχουν βουνά όπως στην Ελβετία (Όλυμπος, Ήπειρος, Πελοπόννησος), πεδιάδες (Θεσσαλία), άγριες ακτές και πάνω από 3000 νησιά, κανένα από τα οποία δεν είναι το ίδιο με το άλλο. Η περιφερειακή κουλτούρα είναι αντίστοιχα διαφορετική. Κάθε περιοχή έχει τη διάλεκτο, τις σπεσιαλιτέ και τη μουσική της. Σε αυτήν την ευελιξία, η φύση έχει προσαρμοστεί στις διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες και τις συνθήκες του εδάφους. Η γεωλογία άφησε το σημάδι της στη χώρα. Οι τεκτονικές διεργασίες (σεισμοί, μετατοπίσεις και σχηματισμός βουνών), η διάβρωση και ο ηφαιστειακός σχηματισμός έχουν δημιουργήσει εξαιρετικά ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ποιος ήξερε ότι η τελευταία ηφαιστειακή έκρηξη στην Ελλάδα έγινε μόλις το 1950 και ότι υπάρχουν 4 (5) ενεργές ηφαιστειακές περιοχές;

Η Ελλάδα των 12 μηνών

Όσον αφορά το κλίμα, η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός όχι μόνο για τους κεντρικούς και βόρειους Ευρωπαίους που θέλουν να ξεφύγουν από το ομοιόμορφο γκρι. Μπορείτε να ταξιδέψετε στη χώρα όλο το χρόνο. Η χώρα είναι πολύ καλή όχι μόνο για κολύμπι! Ειδικά εκείνοι που τους αρέσει να κάνουν πεζοπορία και να αγαπούν τη φύση μπορούν να ανακαλύψουν τη γοητευτική, ανθισμένη φύση σε εκδρομές πεζοπορίας από Μάρτιο-Ιούνιο και Οκτώβριο-Ιανουάριο. Η περίοδος από τον Ιούνιο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου εξακολουθεί να είναι αρκετά ζεστή και ξηρή, αλλά μπορείτε ακόμα να κάνετε εκδρομές πεζοπορίας στα Μέθανα και στις ορεινές περιοχές. Ο χρόνος από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαρτίου μπορεί να είναι κρύος, αλλά ποτέ με τέτοιο τρόπο ώστε ο καιρός να είναι πραγματικά κακός για περισσότερο από 2 ημέρες.

Περαιτέρω σελίδες
Τα θέματα ταξιδιών μας στην Ελλάδα

Η Πεζοπορία

Φυσιολατρικά ταξίδια

Τα Νησιά

Θεραπευτικά πακέτα

Γεωλογικά ταξίδια

Ηφαιστειολογικά ταξίδια

Φντογραφικές εκδρομές

Εκδρομές για σύλλεκτες ορυκτών

Αρχαιολογικές εκδρομές